IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.


 

Cafea online

În acest magazin online vă oferim un sortiment bogat de cafea online, fiind convinși că veți găsi aroma pe care o căutați.

Prima referinta la cafea, din surse inregistrate, dateaza din secolul al IX-lea, dar cu multe secole inainte existau multe legende arabe despre bautura misterioasa si amara cu puteri stimulatoare.

Primele plante de cafea au fost aduse pe coastele Marii Rosii din Africa. La inceput cafeaua era considerata aliment si nu bautura. Triburile est-africane macinau boabe crude de cafea si prin amestecarea cu grasime animala obtineau o pasta pe care o modelau sub forma de bile. Acestea erau consumate de razboinicii tribului pentru a avea mai multa energie in timpul luptelor. 

Incepand cu anul 1000 e.n., renumitul tamaduitor Avicenna, administra cafeaua in chip de medicament. Etiopienii obtineau un fel de vin din fructele de cafea, prin fermentarea in apa a boabelor uscate. Cafeaua crestea in mod natural si in Peninsula Arabiei si din secolul 11 aici cafeaua a fost preparata ca bautura calda. 

 

Ce trebuie să urmărești când cumperi cafea online?

 

Când achiziționezi băutura preferată de pe un magazin de cafea online, trebuie să ții cont în general de proprietățile „tehnice” ale cafelei:

 

  • * intensitatea prăjirii (consumatorul obișnuit preferă în general cafeaua prăjită mediu, cea prăjită intens e foarte bună pentru esspreso deoarece produse o cremă intensă, dar gustul e foarte tare)
  • * tipul distribuției, adică ambalaj, tipologie (măcinată, boabe etc.) și
  • * tipul cafelei (boabele de cafea arabica au mai puțină cafeină decât boabele de cafea robusta).

enlightenedInclude în comanda ta 1kg din orice cafea Bazzara și transportul va fi gratuit chiar dacă valoarea totală a comenzii nu depășește pragul standard de 500 RON! heart


 

Navigare după brand

Toate brandurile »

Abonează-te la noutăţi și află înaintea tuturor despre promoțiile noastre sau despre cele mai noi apariții.
Viziteaza site-ul Caffeebazzar.ro pe ShopMania
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.