IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cafea boabe Molinari Bio Organic 100% Arabica, 3 kg

Cod : BBE087
Producator : Molinari

/ Opinia ta


in stoc
372,40 lei
preț cu TVA / buc

Se poate comanda la telefon 0726.603.332 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00


- Livrăm cu PRIORITATE comenzile plasate online, direct pe site.
- Livrăm GRATUIT orice comanda de peste 150 lei sau care conține 1 kg de cafea Bazzara.
- Timpul de livrare pentru București / Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul țării 2-3 zile.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 14.99 lei in tara si 14.99 lei in Bucuresti si Ilfov.
 
- comenzile cu valoare peste 150 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.

Cafea Molinari Bio Organic este un amestec rafinat, creat pe baza Fairtrade organice pure, colectat pe plantațiile nesfârșite din America Centrală și de Sud. Boabele sunt cultivate în mod natural, cu grijă selectate și prăjite într-un mod special, ceea ce garantează un gust autentic al espresso-ului italian. Cunoscătorii vor putea aprecia textura densă a băuturii fierbinți și gustul său aromat cu amărăciune ușoară. Cafeaua Bio Organic este livrată într-o cutie metalică, greutate – 3 kg.

Produsul este ambalat folosind tehnologii avansate într-o atmosferă protectoare și comprimată, care permite stocarea produsului timp de 3 ani de la data ambalării. Acest proces asigură maturarea naturală a cafelei în uleiurile și aromele sale volatile, îmbunătățind calitatea acesteia. Cafeaua rămâne proaspătă pentru câteva zile după deschidere. De asemenea, poate fi închis cu o supapă de etanșare în cazul unui consum limitat.

Amestec boabe
100% Arabica

Continut cofeina
cu cofeina

Cantitate
3 kg

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 kg

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 kg

Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea.
46,55 lei
Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

CADOU

Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

Cafeaua boabe bio Covim Espresso Life este o cafea bio făcută din 100% boabe Arabica, produsă în Italia, de unii dintre cei mai mari maeștrii ai cafelei. Atent selecționate de pe plantații din America Centrală și de Sud, boabele din care este făcută această cafea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor sau a substanțelor chimice. O cafea exclusivist[...]
62,99 lei
Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

CADOU

Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

Cafeaua Bazzara Dodicigrancru este un blend de calitate premium, poate cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi în România și chiar în Europa. Produsă in Italia, la Trieste, este concepută pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi prin compoziția ei deosebită. Boabele - 100% Arabica - au fost atent selecționate din cele mai bune[...]
170,00 lei