IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cafea boabe de specialitate CATUAI, 250 G

Cod : BBE64
Producator : Cayomaro

/ Opinia ta


in stoc
35,00 lei
preț cu TVA / buc

Se poate comanda la telefon 0730548644 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00


- Livrăm cu PRIORITATE comenzile plasate online, direct pe site.
- Livrăm GRATUIT orice comandă de peste 150 lei sau care conține 1 kg de cafea Bazzara.
- Timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare.

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 14.99 lei in tara si 14.99 lei in Bucuresti si Ilfov.
 
- comenzile cu valoare peste 150 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.

Aceasta cafea de specialitate vine din Peru, ținutul Incaș. O țară cu diversitate culturală, bucătărie splendidă, aventuri extraordinare și cafea bună.

Cafeaua a fost cultivată pe întreg teritoriul Peru din anii 1700, dar nu a fost cultivată pentru exportul comercial până în secolul al XX-lea, cu o cerere crescută în Europa.

Èšara are un număr remarcabil de cafele certificate ecologic, certificate pentru comerțul echitabil, Rainforest Alliance și cafele certificate UTZ.

Începând cu 2010, Peru este unul dintre cei mai de seamă producători de cafea Arabica, adesea pe locul 5 în producția și exportul mondial de Arabica.

Dimensiunea redusa a fermelor a permis dezvoltarea microloturilor de cafea de specialitate datorită calitații incredibil de înalte.

Acestă varietate Arabica este Catuai, numele derivă din limba guarani, si se traduce prin "foarte bună". Catuai a fost creat în 1949 prin incrucișarea dintre varietațile Caturra și Mundo Novo, realizată de către Instituto Agronomico din statul Sao Paulo, Brazilia.

Vigoarea plantei și înălțimea redusă permit plantarea densă și recoltarea mai eficientă.

Soiul a fost lansat în Brazilia în 1972 după selecția pedigree-ului (selectarea plantelor individuale prin generații succesive).

Această cafea este prelucrată prin spălare. Dintre toate metodele de procesare a cafelei, această metodă oferă adesea cea mai înaltă calitate de cafea. Unele dintre cele mai bune (și adesea cele mai scumpe) cafele din lume sunt create folosind acest proces. Designul nostru oferă un corp ușor, neted, un gust curat cu note de caramel și nuci cremoase, aciditate fructată echilibrată și dulceață de pepene galben. Această cafea de specialitate are un scor de calitate de 84.

Recomandat
Home

Amestec boabe
100% Arabica

Continut cofeina
cu cofeina

Cantitate
250 g

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 kg
NOU

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 kg

Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea.
41,99 lei
Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

CADOU

Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

Cafeaua boabe bio Covim Espresso Life este o cafea bio făcută din 100% boabe Arabica, produsă în Italia, de unii dintre cei mai mari maeștrii ai cafelei. Atent selecționate de pe plantații din America Centrală și de Sud, boabele din care este făcută această cafea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor sau a substanțelor chimice. O cafea exclusivist[...]
62,99 lei
Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

CADOU

Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

Cafeaua Bazzara Dodicigrancru este un blend de calitate premium, poate cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi în România și chiar în Europa. Produsă in Italia, la Trieste, este concepută pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi prin compoziția ei deosebită. Boabele - 100% Arabica - au fost atent selecționate din cele mai bune[...]
169,99 lei
Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 1 Kg

Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 1 Kg

Prajită și ambalată conform standardelor de calitate italienești, Gaggia Espresso Arabica răsfață simțurile și vă  înseninează fiecare dimineață cu aromă și savoare! Atent selecționată, această cafea conține 100% Arabica din America Centrala și de Sud. Prăjită mediu în metoda traditionala nord Italian , aceasta cafea se remarcă printr-un gust plăc[...]
99,17 lei