IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cafea boabe Pellini

Afișare produse

Cafea boabe Pellini No 82 Vivace, 1 Kg

Cafea boabe Pellini No 82 Vivace, 1 Kg

Pellini Vivace este un sortiment de cafea cu gust aparte, compus din boabe de cafea Arabica și Robusta, prăjite după o rețetă tradițională italiană. Este un produs ideal pentru cei care preferă un espresso tare, cu consistență deplină și aromă echilibrată.
55,49 lei
Cafea Boabe Pellini, No9 Cremoso Espresso, 1kg

Cafea Boabe Pellini, No9 Cremoso Espresso, 1kg

Pellini Cremoso este o miscela de cafea Arabica și Robusta, cu cremă spectaculoasă și gust rotund, inconfundabil. Această cafea are un grad mediu de prajire, după o rețetă italiană menită să aducă armonie în fiecare ceașcă de cafea. Este o alegere excelentă pentru un espresso cu caracter.
68,89 lei
Cafea boabe Pellini Top Arabica 100%, 1 Kg

Cafea boabe Pellini Top Arabica 100%, 1 Kg

  Pellini Top este o cafea desăvârșită, din boabe 100% Arabica, fiind rezultatul atenției la cele mai mici detalii, în toate etapele de producție, de la bobul de cafea verde, până la espresso-ul din ceașcă. Selecția celor mai bune boabe de cafea se face chiar la locul de cultivare, pe plantație, iar apoi acestea sunt prăjite lent, la temp[...]
86,99 lei
Cafea Boabe Pellini Gran Aroma, 1kg

Cafea Boabe Pellini Gran Aroma, 1kg

Pellini Gran Aroma este o cafea superioară, cu o compoziție 100% Arabica ce oferă un espresso blând și armonios. Prăjită mediu, în stil italian, această cafea se remarcă prin aromă iar taria este potrivită.  
78,99 lei