IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cappuccino

Afișare produse

Cappuccino RISTORA

Cappuccino RISTORA

Cappucino RISTORA ne ofera o bautura cu un gust dulce si o aroma suava ideala pentru o pauza de cafea. 0.5kg.
12,95 lei
Cappuccino RISTORA HAZELNUT

Cappuccino RISTORA HAZELNUT

Cappuccino HAZELNUT de la RISTORA ne ofera o bautura cu gust de alune de padure ideala pentru o pauza de cafea. Cu un gust special si o aroma speciala, acest produs poate satisface si cele mai sofisticate gusturi. 1kg.
27,16 lei
Cappuccino instant ICS 3 in 1, 1 kg

Cappuccino instant ICS 3 in 1, 1 kg

Cappuccino 3 in 1 este o pudra pentru bauturi instant, asemanatoare cu cea din pliculetele de 3 in 1 din comert, numai ca este ambalata in pungi de 1kg. 1kg.
16,99 lei
Cappuccino Irish Cream ICS Whisky, 1 kg

Cappuccino Irish Cream ICS Whisky, 1 kg

Cappuccino Whisky de la ICS ne ofera o bautura de tip cappuccino, cu lapte si cafea si o aroma fina de whisky. 1kg.
21,99 lei
CAPRIMO Choco Mint

CAPRIMO Choco Mint

Cafe Choco Mint este un cappucino delicios pe baza de cafea si ciocolata, cu un strop de menta pentru a da un sentiment revigorant. Datorită gustului sau proaspat, consumatorii se vor indragosti de acest cappuccino si vor apasa butonul automatului mai mult de o dată pe zi.  Mod de ambalare: punga de 1kg. Bax 10 buc.
27,55 lei
RISTORA Irish Cappuccino

RISTORA Irish Cappuccino

Irish Cappuccino Ristora este un tip de bautura care duce cu gandul la traditia irlandeza, oferind consumatorului o experienta unica: un gust aromat si foarte puternic. Este ideal pentru aparatele de cafea tip vending. Mod de ambalare: punga de 1kg.
23,31 lei
RISTORA Irish Capuccino Cream

RISTORA Irish Capuccino Cream

Irish Cappucino de la Ristora este noutatea din sortimentul bauturilor vending. Continut de cafea instant de 4,5%, mai vanilat si mai dulce fata de varianta Irish Simpla. Mod de ambalare: punga de 1kg.
26,03 lei
Cappuccino RISTORA French Vanilla 500g

Cappuccino RISTORA French Vanilla 500g

Bautura instant Ristora French Vanilla Cappuccino este pentru pretentiosi. Mod de ambalare: punga de 500g.
11,39 lei
Cappuccino RISTORA  plic 14g

Cappuccino RISTORA plic 14g

Cappuccino exista de peste 100 de ani si a devenit foarte cunoscut in Europa de cand a aparut pe piata espressorul. Acesta contine un amestec de espresso, lapte si spuma de lapte.  Ristora va ofera un cappuccino cu gust deosebit, ideal pentru un moment de relaxare. Un plic de 14 gr. este suficient pentru prepararea unei bauturi delicioase, care sa va dea energie. Mod de ambalare[...]
0,89 lei
Cappucino Simat Irish, 1 kg

Cappucino Simat Irish, 1 kg

Cappuccino Instant Simat Irish este un cappuccino cu gust de whisky. Cu acest produs veti obtine o bautura delicioasa cu gust puternic care poate fi consumata in orice moment de relaxare. Simat Irish este o pudra conceputa special pentru automatele de cafea vending. Pentru rezultate optime recomandam urmatorul dozaj: 17-19 g/ 100 ml apa. Aceasta pulbere este ambalata in punga nevidata de[...]
25,44 lei
Cappucino Simat Vanilla, 1 kg

Cappucino Simat Vanilla, 1 kg

Simat Cappuccino Vanilie  -1kg. este cappuccino de cafea instant cu aromă de vanilie. Ideal pentru consum în mașini automate, dar și pentru utilizare simplă prin amestecarea cu apă rece sau caldă. Dozare: 16-19g. / 100 ml.
25,44 lei
Cuppucino Simat Toffee, 1 kg

Cuppucino Simat Toffee, 1 kg

Cappuccino Instant Simat Toffee este un cappuccino gustos cu aroma de caramel. Cu acesta veti obtine o bautura delicioasa cu gust puternic si aromat care poate fi consumata in orice moment de relaxare. Simat Toffee este o pudra conceputa special pentru automatele de cafea vending. Pentru rezultate optime se recomanda urmatorul dozaj: 17-19 g/ 100 ml apa.
26,52 lei