IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Espressor automat Gaggia MAGENTA PLUS

Cod : RI8700/01
Producator : Gaggia

/ Opinia ta


stoc epuizat
2297,00 lei
preț cu TVA / buc

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 14.99 lei in tara si 14.99 lei in Bucuresti si Ilfov.
 
- comenzile cu valoare peste 150 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.
Gaggia Magenta Plus face parte din cea mai noua gama Gaggia, un nou model de espressor automat, cu display LCD ce ofera cafea la o atingere de buton.
100% proiectat și fabricat în Italia. Garanția calității premium și expresia unei pasiuni nesfârșite pentru arta de a face espresso.
Descoperiți cele 5 băuturi disponibile: espresso, espresso lungo, cafea, americano și apă caldă.
Direct din tradiția Gaggia, bagheta de abur din oțel inoxidabil este gândită pentru a te face să retrăiești, acasă, ritualurile autentice de barista. Datorita formei sale, poti folosi diferite tipuri de recipiente pentru lapte și ai intotdeauna o spuma de lapte impecabila. De asemenea, distribuie apă fierbinte pentru ceaiuri și infuzii.
Interfața largă de utilizator cu afișaj color și butoane capacitive asigură mai mult control și vizibilitate pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului. Prepararea băuturilor este foarte simplă și toate procedurile de curățare sunt ghidate pas cu pas.
Asigură înălțimea potrivită pentru a obține espressouri impecabile oricând, cu un strat de cremă perfect și uniform și fără stropi în timpul prepararii. Tava de picurare, poate fi extrasă cu ușurință cu un simplu gest și asezată la înalțimea potrivită.
Râșnițele rezistente 100% ceramice extrag cea mai pură esența din boabele de cafea, prevenind supraîncalzirea și arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Alegeți dintre 5 opțiuni pentru a vă personaliza espresso-ul, de la cea mai fină măcinare pentru un gust puternic, la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.
Optiaroma - Această caracteristică vă oferă posibilitatea unică de a regla intensitatea aromei și de a crea băuturi personalizate pe bază de cafea, alegând cantitatea de cafea măcinată pe ceașcă dintre cele 5 selecții.
Recipientul pentru boabe de cafea este echipat cu un capac cu aromă, gândit pentru a păstra aroma amestecului de cafea preferat.
Corp și gust unic pentru fiecare espresso datorită pre-prepararii care implică câteva secunde de pauză între prima picurare de apă fierbinte și prepararea propriu-zisă.
Grupul de cafea dozează și tamponează cantitatea potrivită de cafea măcinată pentru toate espresso-urile tale. Permite o curățare temeinică a mașinii deoarece este detașabilă și poate fi spălată sub robinet și reintrodusă cu ușurință la locul său.
Boilerul Quick Heat asigură băuturi calde de la prima ceașcă fără așteptare. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturile calde.
TIP APARAT
Home
Office

Tipuri de bauturi
Espresso
Caffe lungo
Cappuccino
Caffe latte
Caffe machiato

Cappuccino
Automat

Reglare electronica a cantitatii de apa
Da

Decalcifiere
Automata

Rasnita
Ceramica

Tip cafea
Cafea Boabe

Stare
nou

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Aparat cafea Saeco Royal Gran Crema V2, 15 bari, 1400 W, negru

CADOU

Espressor automat Saeco Royal Gran Crema V2

Saeco Royal Gran Crema, un espressor automat care îți aduce Italia mai aproape Saeco Royal Gran Crema e un exemplu perfect de echilibru între performanță, ușurință în utilizare și design. Aparatul reprezintă un nou pas înainte pentru aparatele Saeco din gama office și horeca, la care s-au adăugat noi funcții smart. Cu un display grafic de mari dimensiu[...]
3799,99 lei
stoc epuizat
Aparat cafea Saeco Aulika Top, 1400 W

Aparat cafea Saeco Aulika Top, 1400 W

Aulika Top este un automat realizat de Saeco pentru locatii Horeca. Modelul include solutii profesionale cum ar fi circuit hidraulic dublu, capacitati ridicate ale rezervoarelor de cafea si apa. Toate acestea garanteaza cea mai buna functionalitate si performanta, extrem de importante in locatii cu consum ridicat. Versiunea TOP din gama Aulika dispune de functia "One Touch" cu [...]
5718,48 lei
scos din fabricație
Automat cafea Saeco Aulika HSC Top RI, 1400 W, argintiu (mat)

Espressor automat Saeco Aulika HSC Top RI

Saeco răspunde cerințelor din ce în ce mai specifice de consum în afara casei cu trei linii de automate care respectă toate solicitările clienților. Nevoia de a putea alege între diferite tipuri de băuturi, inclusiv specialități pe bază de lapte proaspăt, ușurință în utilizare în modul autoservire precum și reducerea costuri[...]
5999,00 lei
stoc epuizat
Automat cafea Saeco Aulika Mid, 1400 W, negru

Espressor automat Saeco Aulika MID, pentru birou

Saeco răspunde cerințelor din ce în ce mai specifice de consum în afara casei cu trei linii de automate care respectă toate solicitările clienților. Nevoia de a putea alege între diferite tipuri de băuturi, inclusiv specialități pe bază de lapte proaspăt, ușurință în utilizare în modul autoservire precum și reducerea co[...]
5018,04 lei
stoc epuizat
Espressor cafea Saeco Aulika Focus, 1400W, argintiu (mat)

CADOU

Saeco Aulika Focus, 1400W, argintiu (mat)

Saeco răspunde cerințelor din ce în ce mai specifice de consum în afara casei cu trei linii de automate care respectă toate solicitările clienților. Nevoia de a putea alege între diferite tipuri de băuturi, inclusiv specialități pe bază de lapte proaspăt, ușurință în utilizare în modul autoservire precum și reducerea co[...]
3799,99 lei
stoc epuizat