IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cafea boabe de specialitate CATURRA, 250 G

Cod : BBE62
Producator : La Angostura

/ Opinia ta


in stoc
35,00 lei
preț cu TVA / buc

Se poate comanda la telefon 0730548644 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00


- Livrăm cu PRIORITATE comenzile plasate online, direct pe site.
- Livrăm GRATUIT orice comandă de peste 150 lei sau care conține 1 kg de cafea Bazzara.
- Timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 14.99 lei in tara si 14.99 lei in Bucuresti si Ilfov.
 
- comenzile cu valoare peste 150 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.

Cafeaua a fost plantată în Costa Rica la sfârșitul anilor 1700 și a fost prima țară din America Centrală care a avut o industrie de cafea pe deplin creată; în anii 1820, cafeaua a reprezentat un export major în agricultură, cu o semnificație economică deosebită pentru populație.

În 1933, asociația națională a cafelei, Icafe (Instituto del Café de Costa Rica), a fost înființată ca un ONG destinat să asiste cu dezvoltarea agricolă și comercială a pieței de cafea din Costa Rica și a cercetării științifice în domeniul geneticii și biologiei cafelei Arabica, precum și analiza solului și a apei și supravegherea industriei naționale a cafelei.

Costa Rica se diferențiază prin diversitatea profilurilor de cafea și prin proliferarea microfabricilor, pe care producătorii individuali sau grupurile de mici proprietari le-au construit pentru a controla prelucrarea și separarea loturilor de cafea.

Există două procese principale pentru îndepărtarea pulpei cireașei de cafea de semințe, astfel încât să fie boaba de cafea sa fie uscată. Într-un proces umed tipic, pulpa cireșei este mai întâi îndepărtată, apoi semințele (boabele) de cafea sunt uscate. Procesul natural, cunoscut și sub denumirea de proces uscat, implică uscarea întregului fruct de cafea înainte de a îndepărta pulpa. Procesul “honey” implică componente ale ambelor metode.

Procesarea cafelei prin metoda “honey” este un fel de hibrid dintre procesarea prin spălare și cea naturală. Această metodă de procesare provine din Costa Rica și a devenit din ce în ce mai populară și răspândită în procesarea anumitor cafele de specialitate.

Procesarea cafelei prin metoda “white honey” nu implică miere.

Boabele de cafea prăjită pe care le prepari sunt numai semințele fructelor de cafea. Stratul lipicios, subțire aflat sub pulpa ciresei de cafea, se numește mucilagiu. În metoda de proceare “honey”, pulpa fructului este îndepărtată, dar mucilagiul este lăsat să se usuce pe sămânță. Textura lipicioasă și culoarea chihlimbarului auriu al mucilagiului care amintește de miere i-a determinat pe producătorii de cafea să numească această metodă de procesare “honey” - “miere”.

Procesarea cafelei prin metoda “honey”conferă cafealei arome unice.

Unele dintre cele mai incitante arome de cafea sunt create in timpul fermentarii pectinei si zaharurilor gasite în mucilagiu. Procesarea prin metoda “honey” conferă arome unice care pot transforma o cafea de neuitat într-una cu adevărat minunată.

Gustul designului nostru este echilibrat, neted, ușor floral, cu note de mirodenii și aciditate ușoară de citrice. Această cafea de specialitate are un scor de calitate de 85.

Recomandat
Home

Amestec boabe
100% Arabica

Continut cofeina
cu cofeina

Cantitate
250 g

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 Kg

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 Kg

Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea.
48,50 lei
Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

CADOU

Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

Cafeaua boabe bio Covim Espresso Life este o cafea bio făcută din 100% boabe Arabica, produsă în Italia, de unii dintre cei mai mari maeștrii ai cafelei. Atent selecționate de pe plantații din America Centrală și de Sud, boabele din care este făcută această cafea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor sau a substanțelor chimice. O cafea exclusivist[...]
62,99 lei
Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

CADOU

Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

Cafeaua Bazzara Dodicigrancru este un blend de calitate premium, poate cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi în România și chiar în Europa. Produsă in Italia, la Trieste, este concepută pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi prin compoziția ei deosebită. Boabele - 100% Arabica - au fost atent selecționate din cele mai bune[...]
179,99 lei
Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 500 g

Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 500 g

Prajită și ambalată conform standardelor de calitate italienești, Gaggia Espresso Arabica răsfață simțurile și vă  înseninează fiecare dimineață cu aromă și savoare! Atent selecționată, această cafea conține 100% Arabica din America Centrala și de Sud. Prăjită mediu în metoda traditionala nord Italian , aceasta cafea se remarcă printr-un gust plăc[...]
59,99 lei
Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 1 Kg

Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 1 Kg

Prajită și ambalată conform standardelor de calitate italienești, Gaggia Espresso Arabica răsfață simțurile și vă  înseninează fiecare dimineață cu aromă și savoare! Atent selecționată, această cafea conține 100% Arabica din America Centrala și de Sud. Prăjită mediu în metoda traditionala nord Italian , aceasta cafea se remarcă printr-un gust plăc[...]
99,17 lei