IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cafea boabe de specialitate YELLOW BOURBON, 250 G

Cod : BBE63
Producator : Morgiana

/ Opinia ta


scos din fabricație
35,00 lei
preț cu TVA / buc

Se poate comanda la telefon 0730548644 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00


- Livrăm cu PRIORITATE comenzile plasate online, direct pe site.
- Livrăm GRATUIT orice comandă de peste 150 lei sau care conține 1 kg de cafea Bazzara.
- Timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare.

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 14.99 lei in tara si 14.99 lei in Bucuresti si Ilfov.
 
- comenzile cu valoare peste 150 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT.

Cu timpul, Brazilia și cafeaua au devenit aproape sinonime. Aici, istoria cafelei a început în jurul secolului al XVIII-lea, inițial cultivată pentru consumul intern, la începutul secolului al XIX-lea, producția de cafea din Brazilia a început să se extindă.

În 1820, Brazilia producea deja 30% din oferta de cafea din lume și, până în 1920, a reprezentat 80% din totalul global. Brazilia produce aproximativ 1/3 din producția de cafea mondială (inclusiv Arabica și Robusta), de aici importanța în contextul global.

Brazilia a contribuit în domeniul cafelei, la nivel mondial, prin numărul de soiuri, hibrizi, fie spontani crescuți, fie creați în laborator, care se vor răspândi în țările de cultivare a cafelei de pretutindeni.

 

Pentru a menține producția la scala și domeniul în care Brazilia este renumită, industria națională a adoptat mijloace specifice și inovatoare pentru a realiza colectarea și prelucrarea cafelei în cel mai eficient și mai organizat mod posibil, structura plantațiilor de cafea fiind proiectată în jurul utilizării acestor sisteme, maximizând potențialul de randament per hectar.

În afară de producția eficientă și randamentele sale masive, Brazilia deschide o nouă sursă de cafea în microloturi, cu sprijinul producătorilor care se concentrează pe cantități mai mici de o calitate superioară.

 

Bourbon este o varietate a C. Arabica, care provine din Île Bourbon - o insula din estul Madagascarului. Se crede a fi fie un hibrid natural al varietăților Red Bourbon și Botucatu Yellow, fie o mutație naturală a varietății Red Bourbon. Cafeaua Yellow Bourbon a fost descoperită în 1930 în statul Sao Paulo, una dintre cele mai importante regiuni de cafea din Brazilia. A fost lansată comercial în 1945 și și-a câștigat reputația datorită calității excelente, incluzând aciditatea scăzută și dulceața ridicată.

 

Cireșele cafelei prelucrate natural sunt de obicei fie uscate în copaci înainte de recoltare (Boya), fie culese și așezate pe terase pentru a se usca înainte de a fi decojite de pulpă. Acest proces are tendința de a împrumuta cafelei o o aromă cremoasă de alune și un ton delicat de fructe.

În mod tradițional, cele mai multe rețete de espresso au inclus cafeaua din Brazilia, datorită caracteristicilor sale: aciditate scăzută, corpolență, cremă și note de caramel și ciocolată, cu o cantitate semnificativă de dulceață.

Gustul designului nostru este fructat, dulce și echilibrat, cu note de ciocolată cu lapte și alune de pădure și o aciditate scăzută. Această cafea de specialitate are un scor de calitate de 82.

Recomandat
Home

Amestec boabe
100% Arabica

Continut cofeina
cu cofeina

Cantitate
250 g

Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 Kg

Cafea boabe Lavazza Crema e Gusto Forte, 1 Kg

Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea.
48,50 lei
Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

CADOU

Cafea boabe bio Covim Espresso Life ,1 Kg

Cafeaua boabe bio Covim Espresso Life este o cafea bio făcută din 100% boabe Arabica, produsă în Italia, de unii dintre cei mai mari maeștrii ai cafelei. Atent selecționate de pe plantații din America Centrală și de Sud, boabele din care este făcută această cafea sunt cultivate fără utilizarea pesticidelor sau a substanțelor chimice. O cafea exclusivist[...]
62,99 lei
Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

CADOU

Cafea boabe Bazzara Dodicigrancru, 1 kg

Cafeaua Bazzara Dodicigrancru este un blend de calitate premium, poate cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi în România și chiar în Europa. Produsă in Italia, la Trieste, este concepută pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi prin compoziția ei deosebită. Boabele - 100% Arabica - au fost atent selecționate din cele mai bune[...]
179,99 lei
Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 500 g

Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 500 g

Prajită și ambalată conform standardelor de calitate italienești, Gaggia Espresso Arabica răsfață simțurile și vă  înseninează fiecare dimineață cu aromă și savoare! Atent selecționată, această cafea conține 100% Arabica din America Centrala și de Sud. Prăjită mediu în metoda traditionala nord Italian , aceasta cafea se remarcă printr-un gust plăc[...]
59,99 lei
Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 1 Kg

Cafea boabe GAGGIA 100% ARABICA, 1 Kg

Prajită și ambalată conform standardelor de calitate italienești, Gaggia Espresso Arabica răsfață simțurile și vă  înseninează fiecare dimineață cu aromă și savoare! Atent selecționată, această cafea conține 100% Arabica din America Centrala și de Sud. Prăjită mediu în metoda traditionala nord Italian , aceasta cafea se remarcă printr-un gust plăc[...]
99,17 lei