IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Espressoare in Comodat / Inchiriere Aparate de Cafea

Esti o persoana dinamica si ambitioasa care cauta perfectiunea in fiecare ceasca de cafea? 

Caffee Bazzar iti pune la dispozitie o oferta personalizata in vederea inchirierii de espressoare si automate de cafea, pentru acasa sau la birou. 

Printre marcile de aparate prezente in oferta noastra pentru acest serviciu, se regasesc JURA IMPRESSA X9, AEQUATOR BRASIL, NECTA KORINTO, NECTA KORO, JURA XS90 OTC, WITTENBORG 7100, JURA ENA 5, SAECO LIRIKA, SAECO AULICA, etc. Toate aparatele pe care le oferim spre inchiriere sunt de inalta fiabilitate si performanta, capabile sa produca o calitate inalta si constanta in timp a bauturilor preparate. Singura conditie pentru a va bucura mult timp de o calitate exceptionala a bauturilor preparate, este sa servisati aparatul periodic, conform graficului de curatare recomandat de producator si sa folositi intotdeauna ingrediente de calitate. 

Pentru a beneficia de acest serviciu sau pentru a cere sfaturi sau oferta personalizata, scrie-ne la ghelbereuantonio@gmail.com sau da-ne un telefon +40 721.170.777 si un membru al echipei Caffee Bazzar te va contacta in cel mai scurt timp.

Mai jos regasesti cateva fise de prezentare a acestui serviciu pentru diverse aparate, ca sa te convingi cat de ieftin este sa ai mereu la dispozitie o cafea buna.