IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Politica promoțiilor curente

Caffee Bazzar srl derulează în mod constant diverse promoții cărora li se aplică următorii termeni comerciali:

- Caffee Bazzar srl își rezervă dreptul de a anunța deschiderea și închiderea unei promoții în funcție de propriile interese comerciale, și pe ce canal de comunicare se consideră necesar (internet / offline)

- Caffee Bazzar srl își rezervă dreptul de a promova ce produse consideră necesar din portofoliul propriu de produse.

- Produsul la promoție este marcat vizibil pe site, cu preț tăiat și marcaj semnificativ, și este listat în pagina dedicată de promoții (Oferte speciale)

- Promoțiile nu se cumulează decât în cazuri excepționale, marcate sau explicate în mod explicit.

Exemplu concret: dacă un produs este deja listat pe site cu preț redus, atunci clientul nu mai poate beneficia și de reducerea pe care i-o dă un cupon de reducere. Această reducere se va aplica numai la produse fără reducere, sau dacă se adaugă la coș produse fără preț redus (care nu sunt la nici o altă reducere) de suficientă valoare încât să declanșeze valabilitatea cuponului.

Pe scurt: promoțiile nu se cumulează decât în cazul în care acest lucru este explicit.

- Cupoanele de reducere emise în numele Caffee Bazzar srl trebuie să respecte termenii de aplicabilitate descriși pe scurt pe cupon, și pe larg pe această pagină. Acești termeni se pot schimba fără înștiințarea prealabilă a clienților.

- Alt tip de promoție derulat de Caffee Bazzar srl, pe lângă prețurile reduse și cupoanele (voucherele) de reducere, este reprezentat de produsele cadou care se pot da la anumite comenzi.

- Este strict politica magazinului să decidă la ce produse sau la ce valoare a comenzii se va da un produs cadou. În general, produsele cadou sunt valabile doar în limita disponibilității. Ele vor fi anunțate pe site, într-un loc vizibil, pe pagina produsului promovat.

- Acești termeni se aplică atât în cazul achizițiilor efectuate de persoane fizice, cât și în cazul achizițiilor efectuate de persoane juridice (firme), dar conform legilor în vigoare ei nu sunt opozabili decât în cazul achizițiilor efectuate de persoane fizice.

- Comenzile pe care a fost aplicat orice cod de cupon care conține stringul (șirul de caractere) „2PERF” se anulează din principiu. Cupoanele care conțin șirul de caractere „2PERF” sunt doar cupoane de test și nu se poate invoca utilizarea lor reală.

--
Data ultimei actualizări: 22 septembrie 2023