IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Reparatii, service si intretinere espressoare prin Caffee Bazzar

Bucurați-vă de gustul perfect al cafelei dvs. preferate cu ajutorul serviciului nostru de reparații espressoare!

La Caffee Bazzar înțelegem cât de importantă este o cafea de calitate pentru a începe ziua cu energie și pentru a savura momente de relaxare. Dacă aparatul dvs. espresso nu funcționează la parametrii optimi sau dacă a apărut o defecțiune, nu vă faceți griji - suntem aici să vă ajutăm!


• Echipă tehnică experimentată

Cu o echipă de tehnicieni calificați și pasionați de arta preparării cafelei, oferim soluții rapide și eficiente pentru orice problemă întâmpinată la espressoare. Indiferent de brandul sau modelul aparatului dvs., suntem specializați în reparații și întreținere espressoare. Folosim echipamente de diagnostic de ultimă generație și piese de schimb originale pentru a asigura rezultate de înaltă calitate.

• Oferim orice fel de reparații

De la reparații minore la întreținere generală și revizii complete, ne ocupăm de toate aspectele esențiale pentru a vă asigura o experiență espresso imbatabilă. Indiferent dacă aveți probleme cu sistemul de pompare, supapa de abur, componentele electronice sau alte aspecte ale aparatului, echipa noastră are cunoștințele și experiența necesare pentru a rezolva orice situație.

• Promisiunile noastre ferme

Serviciul nostru de reparații espressoare se bazează pe principii precum profesionalismul, promptitudinea și transparența. Vă oferim estimări de cost înainte de a începe lucrările și vă ținem la curent cu fiecare pas al procesului de reparație. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii, pentru ca aparatul dvs. să revină la funcționarea optimă în cel mai scurt timp posibil.

 
 

o mana facand cafea la espressor
 
 

Modul nostru de lucru

  • • Serviciul este disponibil pentru clienții din toată România.
  • • Aparatul defect poate fi trimis prin curier direct la sediul nostru din Balotești, str. Petalelor 32, jud. Ilfov 020397, sau putem trimite noi un curier pentru a-l prelua de la client. Costul curierului se va adăuga la costul reparației sau al constatării, după caz.
  • Constatarea inițială costă 150 RON + TVA.
  • • Folosim doar piese originale și oferim garanție 6 luni pentru orice tip de reparație.
  • • Oferim servicii de reparație și service pentru majoritatea espressoarelor de tip home / office / horeca de pe piață, și pentru majoritatea mărcilor cunoscute: Saeco, Philips, DeLonghi, Krups, Gaggia, Jura etc.

Pentru mai multe informații sunați-ne la tel. 0730 548 644 (L-V 9-18) sau completați formularul de mai jos.


Nu lăsați un aparat defect să vă strice plăcerea de a savura o cafea delicioasă acasă sau la birou. Apelați la serviciul nostru de reparații espressoare și vă vom oferi soluții rapide și de încredere. Contactați-ne astăzi și redescoperiți plăcerea autentică a unei cafele perfecte, pregătită cu ajutorul unui aparat espresso funcțional și performant!