IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Livrare și returnare

Cum primesc comanda?

Comanda dumneavoastra va fi adusa de un curier rapid, ales de noi dintre cei cu care avem incheiate parteneriate, la adresa de livrare metionata in formularul de comanda. La livrarea comenzii trebuie sa verificati cu atentie integritatea coletului iar in cazul in care ambalajul este deteriorat sau desfacut, va rugam sa il refuzati si sa contactati in cel mai scurt timp departamentul de relatii cu clientii al caffeebazzar.ro

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza o comanda a carei livrare nu a putut fi efectuata cu succes. Pentru a urmari in permanenta stadiul comenzii dumneavoastra, puteti accesa sectiunea Urmareste comanda iar dupa ce veti gasi aici “predat la curier” puteti accesa direct site-ul curierului, utilizand numarul de AWB mentionat.

Cat dureaza pana primesc comanda?

In general, durata de procesare a unei comenzi este aproximativ 1-3 zile lucratoare de la momentul plasarii cu success a acesteia insa poate varia in functie de disponibilitatea produselor. Oricum, noi ne straduim sa estimam cat mai aproape de realitate timpul de livrare pentru fiecare produs in parte, astfel ca lucrurile sa fie foarte clare inca de la momentul confirmării comenzii de către operatorul nostru.

Care este programul de livrare al comenzilor?

Livrarea se face de luni pana vineri intre orele 9.00-19.00 iar daca in acest interval nu sunteti la adresa de livrare mentionata in formularul de comanda, va rugam sa ne specificati o adresa de livrare alternativa (de ex. adresa de la locul de munca) pentru a evita intarzierile sau chiar nelivrarea produselor comandate.

Cat costă livrarea?

În general, livrarea este GRATUITĂ în orice localitate din țară pentru comenzile peste 150 lei.

De asemenea, livrarea este GRATUITĂ în orice localitate din țară pentru cafeaua BAZZARA boabe la 1 kg, indiferent de sortiment, implicit pentru orice comandă care conține o pungă de 1 kg de Bazzara, indiferent de valoarea minimă a comenzii.

Taxa de livrare standard este 15 lei pentru BUCUREȘTI și ILFOV sau 19 lei pentru oricare altă localitate din țară.

IMPORTANT! Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 25 Kg, costul de livrare vă va fi comunicat la momentul confirmării comenzii, deoarece există situații în care este nevoie de un mijloc de transport special, al cărui cost nu poate fi determinat automat la momentul plasării comenzii.